Το iPhone επόμενης γενιάς αποκτά FCC ID

Μια αναφορά από το MacRumors που δημοσιεύτηκε πριν λίγο ισχυρίζεται ότι το iPhone prototype με την κωδική ονομασία N94 απόκτησε FCC ID.

Αν θυμάστε όταν κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone, χρειάστηκε να περάσουν 6 μήνες περίπου για να πιστοποιηθεί σαν πρώτη συσκευή τέτοιου είδους από την Apple για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Το iPhone protoype “N94” απόκτησε σήμερα το FCC ID “BCG-E2430A” χάρη σε ένα αρχείο που προστέθηκε στην iOS 5 beta 7 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Αυτό είναι ακόμα μια απόδειξη που αποδεικνύει ότι η Apple έρχεται όλο και πιο κοντά στο να αποκαλύψει αυτή την εναλλακτική έκδοση του iPhone 4. Στην πραγματικότητα το συγκεκριμένο FCC δεν έχει περαστεί ακόμα στην database εξουσιοδοτημένου εξοπλισμού, αλλά η ανακάλυψη για αυτό προέρχεται από ένα αρχείο που ονομάζεται “RegulatoryInfo-N94AP@2x~iphone.png” και βρίσκεται στο General > About > Regulatory μέσα στα Settings της συσκευής μας.

Το MacRumors επισημάνει επίσης ότι τα προϊόντα της Apple δεν εμφανίζονται στην database μέχρι την ημέρα που θα αποκαλυφθούν. [ 9to5Mac ]

One thought on “Το iPhone επόμενης γενιάς αποκτά FCC ID

Comments are closed.