Ετοιμάζεται ήδη το τρίτο Apple Campus

Πριν λίγες μέρες στο Cupertino έγινε ένα metting σχετικά με το καινούριο Apple campus το οποίο μας αποκάλυψε ο Steve Jobs τον Ιούνιο και μας έκανε εντύπωση η σχεδίαση του που το κάνει να μοιάζει με διαστημικό σκάφος.

Θα είναι η πρώτη ευκαιρία για τους κατοίκους του Cupertino να θέσουν ζητήματα σχετικά με το έργο αυτό και να εξετάσουν πριν την έγκριση της κατασκευής του. Η Apple όμως μπορεί ήδη να σχεδιάζει το τρίτο Apple Campus με την αναμενόμενη αύξηση εργαζομένων οι οποίοι είναι περισσότεροι από 13,000 που μπορεί να χωρέσει η το καινούριο κτήριο που έχει σχήμα διαστημικού σκάφους.

Όλα αυτά  σύμφωνα με τον δήμαρχο του Cupertino, Gilbert Wong, ο οποίος αναφέρει στην Contra Costa Times ότι στελέχη της Apple τον έχουν ήδη ενημερώσει ότι προβλέπουν να χρειαστεί να δουλέψουν πάνω στο τρίτο Apple Campus το οποία ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποια τοποθεσία μπορεί να βρίσκεται αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμη το 2015. Ο δήμαρχος σημειώνει επίσης ότι τα campus της Apple θα μπορούσαν να έχουν την ονομασία των προϊόντων της, όπως για παράδειγμα του  iPad και το iPhone, έτσι το επερχόμενο spaceship μπορεί απλά να ονομαστεί Apple 2.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος, Gilbert Wong είπε:

Νομίζω ότι θα μπορούσανε να το ονομάσουν Apple 2. Έχουν το iPad 1 και το iPad 2, και το iPhone 1 και το iPhone 2. Αυτό το κτήριο θα έχει περισσότερες καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα από αυτά που υπάρχουν ήδη στο πρώτο τους Apple Campus στο Cupertino.

[ MacStories ]