Μην περιμένετε Untethered Jailbreak πριν την επίσημη κυκλοφορία του iOS 5!

Αν έχετε ήδη jailbroken την συσκευή σας με το iOS 4.3.5 σας έχουμε άσχημα νέα. Το jailbreak που κυκλοφορεί μέχρι στιγμής για το iOS 4.3.5, την τελευταία αναβάθμιση του iOS 4.x είναι μόνο tethered και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει untethered jailbreak για αυτό μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το iOS 5.

Αυτό φυσικά επειδή οι διάφορες ομάδες που ασχολούνται με το jailbreak κρατάνε τα exploit τους για το iOS 5. Σε περίπτωση που κάποιο jailbreak κυκλοφορήσει τώρα για το iOS 4.3.5 θα μας κάνει να περιμένουμε αρκετά μέχρι να δούμε jailbreak αργότερα για το iOS 5.

Μια αρκετά έξυπνη κίνηση από τις ομάδες jailbreak, επειδή η Apple δεν γνωρίζει τι να patchάρει και αν κυκλοφορήσει τώρα ένα εργαλείο για untethered jailbreak η Apple θα το έχει καλύψει με την επίσημη κυκλοφορία του iOS 5.

Υπάρχουν όμως και καλά νέα, μαζί με όλα αυτά οι ομάδες δουλεύουν και πάνω σε ένα tethered jailbreak για τον Apple A5. Μιλάμε για κάποιο bootrom exploit, κάτι που σημαίνει ότι η Apple δεν μπορεί να το patchάρει και αυτό όμως θα το κρατήσουν για την κυκλοφορία του iPhone 5 έτσι ώστε να μπορεί να γίνει jailbreak αμέσως μόλις κυκλοφορήσει.

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε, να μην ξεχνάμε να αποθηκεύουμε τα SHSH μας για να μην μας “πετάξει” η Apple στην iOS 4.3.5 χωρίς να το καταλάβουμε. Προσοχή λοιπόν με τις κινήσεις μας στο iTunes και τα updates!

[ iDownloadBlog ]