Rock(s) Rider, ένα καινούριο παιχνίδι έρχεται το φθινόπωρο

Η ECA Games αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον επόμενο τίτλο της που θα κυκλοφορήσει αργότερα το φθινόπωρο, το Rock(s) Rider. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε μερικές λεπτομέρειες και screenshots για το νέο αυτό παιχνίδι που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή μας.

 

Το gameplay του παιχνιδιού είναι βασισμένο αρχικά στην φυσική, και το Rock(s) Rider είναι ένα παιχνίδι περιπέτεια με μηχανές trial στο οποίο θα πρέπει να περάσουμε από διάφορες αυτοσχέδιες πίστες οι οποίες έχουν φτιαχτεί από διάφορες σανίδες και βαρέλια έτσι ώστε να μας κάνουν να φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο του παιχνιδιού.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει γίνει με την Unity 4.3 graphics engine και η ECA Games ισχυρίζεται ότι το παιχνίδι της θα μας φέρει σε ένα καινούριο επίπεδο side-scrolling και επίσης ότι το Rock(s) Rider είναι έτοιμο να μας αποκαλύψει την επόμενη γενιά γραφικών που συσκευές όπως το iPhone και το iPad έχουν την δυνατότητα να υποστηρίξουν.

Το παιχνίδι θα έχει ρεαλιστικά HD textures ενώ τα μοντέλα θα είναι φτιαγμένα με 3D και με καταπληκτικούς ήχους. Το Rock(s) Rider δείχνει ότι μπορεί να δώσει σε πολλούς gamers αυτό που ψάχνουν σε ένα παιχνίδι. Δείτε μερικά screenshots στην συνέχεια. [ RazorianFly ]