Οι προπαραγγελίες του iPhone 5 αρχίζουν στις 30 Σεπτεμβρίου ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται για 7 Οκτωβρίου;

Έχουμε ακούσει από διάφορες πηγές ότι η Apple έχει σχέδια να ξεκινήσει τις πωλήσεις του iPhone επόμενης γενιάς στις 7 Οκτωβρίου, όπως αρχικά ανέφερε το site TiPB.

 

Σύμφωνα με πηγές του 9to5Mac,  η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το iPhone στις 7 Οκτωβρίου ή στις 14 αλλά λόγω του τελευταίου σταδίου μαζικής παραγωγής να πηγαίνει πολύ καλά, η Apple στοχεύει να κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου την πολυναμενόμενη νέα αυτή συσκευή και μάλιστα θα δώσει την δυνατότητα και για προπαραγγελίες.

Οι προπαραγγελίες για το νέο iPhone θα αρχίσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε ποια θα είναι ακριβώς η ημερομηνία αλλά φαίνεται ότι μια καλή μέρα σύμφωνα με διάφορες αναφορές είναι 30 Σεπτεμβρίου και ημέρα Παρασκευή. Η αναφορά για την ημερομηνία των προπαραγγελιών μας δείχνει επίσης ότι το event για την ανακοίνωση και παρουσίαση του iPhone 5ης γενιάς θα πραγματοποιηθεί κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Apple όπως βλέπουμε από διάφορες φήμες, είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει δύο καινούρια iPhone το φθινόπωρο. Ένα φθηνό που λογικά θα μοιάζει με το iPhone 4 αλλά δεν θα έχει όλες τις δυνατότητες του και το κανονικό που θα έχει τον διπύρηνο επεξεργαστή της Apple, μια κάμερα 8 megapixel και φυσικά το iOS 5 που θα έχει βγει από την beta, με πολλές νέες δυνατότητες όπως πανοραμικές φωτογραφίες και καινούριο σύστημα πλοήγησης με φωνή.

Το αν το καινούριο iPhone θα είναι λεπτό ή οχι δεν το γνωρίζουμε ακόμα, αν όμως οι φήμες που έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες ισχύουν θα δούμε σίγουρα ένα iPhone πιο λεπτό από το iPhone 4.

Η ημερομηνία που αναφέρουμε πιο πάνω με βάση τις πηγές του 9to5Mac, υπάρχει περίπτωση και να αλλάξει. Φυσικά αν γίνει κάτι τέτοιο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

[ 9to5Mac ]

forum link

2 thoughts on “Οι προπαραγγελίες του iPhone 5 αρχίζουν στις 30 Σεπτεμβρίου ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται για 7 Οκτωβρίου;

Comments are closed.