Διέρρευσε η μπαταρία, η κάμερα και το audio flex cable του iPhone 5

Ενώ φτάνουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5, βλέπουμε να αυξάνεται ο αριθμός από τα νέα σχετικά με την διέρρευση εξαρτημάτων τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της συσκευής στην Κίνα.

Ο προμηθευτής για iPhone parts TVC δημοσίευσε αρκετά iPhone 5 parts σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, της πίσω κάμερας και του audio jack flex cable (θύρα ακουστικών). Τα καινούρια parts σίγουρα διαφέρουν αρκετά από τα ήδη υπάρχον parts του iPhone 4 και στην συνέχεια μπορούμε να τα δούμε δίπλα δίπλα σε φωτογραφίες για να καταλάβουμε τις διαφορές ανάμεσα σε αυτά.

Η υποτιθέμενη μπαταρία του iPhone 5 είναι σχεδόν το ίδιο σχήμα με αυτή που υπάρχει στο iPhone 4. Τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας όμως διαφέρουν όπως μπορούμε να δούμε και στην φωτογραφία. Η μπαταρία του iPhone 5 είναι 3.7V και 5.3Whr ενώ αυτή του iPhone 4 είναι 3.7V και 5.25Whr κάτι που σημαίνει ότι η ενέργεια της μπαταρία του iPhone 5 θα είναι σχεδόν η ίδια. Η επαφή για την σύνδεση της μπαταρίας στο iPhone 5 είναι οριζόντια και όχι κάθετα.

Ακόμα ένα νέο υποτιθέμενο part που μπορεί να δούμε στο καινούριο iPhone 5 είναι και αυτό της πίσω κάμερας. Στο iPhone 5 η κάμερα έχει το part number 616-0580 ενώ στο iPhone 4 έχει τα part number 616-0513 και 616-0521.

Η πίσω κάμερα που βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα φαίνεται ότι θα έχει το flash πάνω της όπως και το iPhone 4. Αντίθετα από φήμες που είδαμε στο παρελθόν σχετικά με το flash το οποίο στην καινούρια γενιά iPhone δεν θα είναι δίπλα από την κάμερα, βλέπουμε σήμερα στο υποτιθέμενο αυτό part, ότι η Apple αποφάσισε να μην αλλάξει την θέση του flash. Η κάμερα του iPhone 5 όπως έχουμε δει από φήμες θα είναι 8 megapixel αντίθετά από αυτή που υπάρχει στο iPhone 4 με τα 5 megapixel.

Το τελευταίο part που εμφανίστηκε στο site είναι το audio jack flex cable, δηλαδή η καλωδιοταινία που καταλήγει στην θύρα ακουστικών, στα κουμπιά έντασης στο power button αλλά και στον διακόπτη της δόνησης. Το συγκεκριμένο part διαφέρει πάρα πολύ από τα ήδη υπάρχον parts της GSM αλλά και της CDMA έκδοσης. Το MacRumors ρώτησε τον Kyle Wiens του iFixit για αυτά τα parts και ο ίδιος είπε σχετικά με τις παραπάνω εικόνες ότι τα part numbers είναι λογικά και τα σημάδια πάνω στα καλώδια μοιάζουν με αυτά που ήδη κυκλοφορούν.

Το iPhone 5 όπως έχουμε δει πρόκειται να κυκλοφορήσει τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου.

[ MacRumors ]

One thought on “Διέρρευσε η μπαταρία, η κάμερα και το audio flex cable του iPhone 5

Comments are closed.