iPhone 5 και απλό iPhone 4 το φθινόπωρο;

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο καινούρια μοντέλα iPhone το φθινόπωρο σύμφωνα με μία καινούρια αναφορά που έφτασε στα χέρια του site BGR. Πρόκειται για δύο καινούριες συσκευές, το iPhone 5 και ένα καινούριο πιο απλό iPhone 4.

Σε σημείωμα προς τους επενδυτές την Τετάρτη, η Ticonderoga Securities και ο αναλυτής Brian White παραθέτει μια Κινέζικη αναφορά  από το Sohu.com στην οποία αναφέρεται ότι η Apple και η China Telecom έφτασαν σε μια συμφωνία.

Η αναφορά στο site δείχνει ότι ο βασικός Κινέζικος φορέας θα κυκλοφορήσει 2 διαφορετικά μοντέλα iPhone προς το τέλος Οκτωβρίου. Οι συσκευές θα είναι ένα iPhone 5 και ένα πιο φθηνό iPhone 4.

Σύμφωνα με τον αναλυτή το καινούριο iPhone 4 θα είναι μια πιο οικονομική έκδοση για όλους του πελάτες που βρίσκονται σε χώρες υπό ανάπτυξη όπως η Κίνα.

Σε αυτή την αναφορά δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες όσων αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής ή ακόμα και την χωρητικότητα, αλλά σίγουρα το φθηνό μοντέλο θα δώσει την δυνατότητα για περισσότερο χώρο στο κανονικό μοντέλο.