Εμφανίστηκαν οι πρώτες hard shell θήκες για το επόμενης γενιάς iPhone

Καινούριες θήκες εμφανίστηκαν για το iPhone 5 βασισμένες στο design που διέρρευσε πρόσφατα. Ο True Supplier δημοσίευσε μια καινούρια hard shell θήκη στο σχέδιο του iPhone 5, πρόσθετα με αυτές που είδαμε στο παρελθόν με λάστιχο.

Αυτές οι καινούριες θήκες δείχνουν ότι ο πίσω σχεδιασμός είναι ίδιος με αυτόν του υποτιθέμενου iPhone 5 όπως και τα κουμπάκια και τον διακόπτη που υπάρχει για το mute τα οποία εμφανίζονται στην δεξιά πλευρά της συσκευής.

Στο παρελθόν έχουμε δει διάφορους σχεδιασμούς που είναι βασισμένες στο σχέδιο που διέρρευσε πρόσφατα. Το μέγεθος και το σχήμα της συσκευής δείχνουν ότι μοιάζουν με τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει, αλλά λεπτομέρειες όπως το μέγεθος της οθόνης και το σχήμα του home button είναι βασισμένα  άποψη του σχεδιαστή.

Η παραγωγή και η πώληση αυτών των θηκών δείχνει ότι τουλάχιστον κάποιοι Κινέζοι κατασκευαστές είναι βέβαιοι σχετικά με τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της θήκης που διέρρευσε, τόσο που είναι διατεθειμένοι να χάσουν ένα ποσό χρημάτων με την κατασκευή αυτών των θηκών. Υπάρχει ένα ρίσκο για όλους όσους αγοράζουν υποτιθέμενες θήκες για κάποια συσκευή επόμενης γενιάς, αλλά μπορεί να είναι και πλεονέκτημα να υπάρχουν τα καταστήματα θήκες για το iPhone επόμενης γενιάς από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Όλα αυτά φυσικά επειδή κανείς δεν γνωρίζει τον σχεδιασμό μιας Apple συσκευής μέχρι την αποκάλυψη της από την ίδια την εταιρία του Cupertino. [ MacRumors ]

 

One thought on “Εμφανίστηκαν οι πρώτες hard shell θήκες για το επόμενης γενιάς iPhone

Comments are closed.