BBSettings, widget για notifications του συστήματος στο iOS 5 | Cydia

Το BBSettings είναι ένα νέο widget που υπάρχει στο Cydia εδώ και λίγες μέρες το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο Notification Center που θα βρούμε στο iOS 5.

Το BBSettings φαίνεται πως είναι το καινούριο SBSettings που θα δούμε αν κάνουμε jailbreak την συσκευή μας μετά την κυκλοφορία του iOS 5. To καινούριο αυτό εργαλείο θα εμφανίζεται μέσα στο Notification Center της Apple και θα μας δίνει διάφορες πληροφορίες όπως για το WiFi και λεπτομέρειες για αυτό όπως το SSID, το κανάλι, τον τύπο δικτύου, την IP διεύθυνση, των αριθμό των πακέτων και άλλα.

Το tweak προσφέρει ακόμα και πληροφορίες για την διαχείριση μνήμης RAM στην συσκευή μας, τον χειρισμό αυξομείωσης της φωτεινότητας και του ήχου, επιλογή για κάποιες αγαπημένες μας εφαρμογές και ένα τμήμα για να δούμε τις εφαρμογές που τρέχουν στο background και να τις κλείσουμε χωρίς να χρειάζεται να πάμε στην multitasking bar.

Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε και ένα video με την παρουσίαση του BBSettings.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3rM__-a3Oy4&feature=player_embedded[/youtube]

Αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε το BBSettings προσθέτωντας το repo http://cydia.pwndevteam.com στο Cydia αλλά φυσικά θα πρέπει να έχετε iOS 5 jailbroken στην συσκευή σας.

Ακόμα, μπορείτε να βρείτε το BBSettings και στο https://greekiphone.gr/repo στον Installer.

forum link

One thought on “BBSettings, widget για notifications του συστήματος στο iOS 5 | Cydia

Comments are closed.