Η Apple θα προσφέρει φθηνότερο iPhone 4 με χωρητικότητα 8GB

Η Reuters αναφέρει ότι υπάρχει μια περίπτωση η Apple να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα iPhone 4 που θα έχει χωρητικότητα 8 GB μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα προτείνει ότι υπάρχει μια περίπτωση η Apple να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα καινούριο iPhone, το οποίο θα έχει αρκετά χαμηλή τιμή και στόχος του να αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα που ισχύουν στην αγορά κινητών, κάτι για το οποίο η Apple ενδιαφέρθηκε στο παρελθόν.

Πρόσφατα ο COO της Apple, Tim Cook είπε ότι η Apple θέλει να κάνει μερικές έξυπνες κινήσεις για να επιτεθεί στην προπληρωμένη αγορά ώστε το iPhone να είναι για όλους και όχι μόνο για τους πλούσιους.

Μια ερώτηση πάνω σε αυτό είναι σίγουρα, αν πρόκειται για το γνωστό σε όλους iPhone 4 με χωρητικότητα που φτάνει τα 8 GB ή για το iPhone 4 με αλλαγές περισσότερες από αυτή της χωρητικότητας. Η Apple θα μπορούσε ακόμα και να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο iPhone 4S με αρκετές μικρές αλλαγές και πολύ χαμηλό κόστος ή να γίνει ότι ακριβώς είδαμε με το iPhone 3G και το iPhone 3GS.

Η Reuters δεν αναφέρει κάποια ημερομηνία για την κυκλοφορία αυτής της συσκευής αλλά σύμφωνα με διάφορες φήμες το μοντέλο αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με το iPhone επόμενης γενιάς. Επίσης αναφέρει ότι η Hon Hai και η Pegatron έχουν ζητηθεί να κάνουν παραγωγή για 45 εκατομμύρια συσκευές. [ MacStories ]

2 thoughts on “Η Apple θα προσφέρει φθηνότερο iPhone 4 με χωρητικότητα 8GB

Comments are closed.