Η Apple ετοιμάζει το iTunes Replay

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του iCloud και την δυνατότητα streaming μουσικής μέσα από αυτό. Επίσης τις τελευταίες μέρες έδωσε το iCloud beta στους developers και άρχισε να προσφέρει την δυνατότητα να ξανακατεβάσουμε κάποια TVShows ή ακόμα και να τα κάνουμε stream στο Apple TV. Μία είδηση από το AppAdvice αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζεται να δώσει την δυνατότητα για να ξανακατεβάσουμε και πιθανόν να κάνουμε stream με την καινούρια υπηρεσία της που ονομάζεται iTunes Replay.

Η καινούρια αυτή υπηρεσία θα επιτρέψει στους χρήστες να ξανακατεβάσουν τα περιεχόμενα που έχουν αγοράσει στο παρελθόν από το iTunes Store. Το περιεχόμενο αυτό μπορεί να είναι TVShows ή ταινίες στο iTunes Store και θα έχουν μια ένδειξη για iTunes Replay όπως και μια για το πόσες φορές μπορούμε να το κάνουμε download. Όπως είναι προφανές κάποια περιεχόμενα θα είναι διαθέσιμα για download μόνο πέντε φορές και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όριο για stream.

Συγκεκριμένα η νέα αυτή υπηρεσία θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν ξανά ταινίες και TV Shows που έχουν αγοραστεί από τον Ιανουάριο του 2009 και όλα αυτά θα έχουν την δυνατότητα να τα κάνουν stream στο Apple TV ή στην iOS συσκευή τους. Για τους υπολογιστές δεν υπάρχουν νέα ακόμα.

Το όνομα της υπηρεσίας είναι iTunes Replay και η Apple το χρησιμοποιεί ήδη εσωτερικά ενώ εμείς πρόκειται να το δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Υπάρχουν μάλιστα και κάποια στοιχεία ότι η Apple θα δώσει με αυτό την δυνατότητα να ξαναξατεβάσουμε και την μουσική μας.

Ας ελπίσουμε αυτές οι κινήσεις της Apple στο iTunes Store να δώσουν και για την χώρα μας κάποια στιγμή ταινίες και TV Shows, κάτι που αρκετοί χρήστες θα ήθελαν.

[ AppAdvice ]