Το Angry Birds μπορεί να εκτοξεύσει την αξία του στα 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια

Η εταιρεία Rovio, η οποία έχει δημιουργήσει το best seller game για το iOS, το γνωστό σε όλους Angry Birds, είναι κοντά σε μια συμφωνία που θα εκτοξεύσει την αξία της στα 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το παιχνίδι φαινόμενο που αγαπήθηκε από όλο το κόσμο του gaming, έχει επιφέρει στην Rovio τεράστιο κέρδος, γεγονός που η εταιρεία θέλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Η Rovio σκοπεύει να εκτοξεύσει τα κέρδη της και την αξία της στα ύψη με την ταινία που ετοιμάζεται να δημιουργήσει για το παιχνίδι της Angry Birds, αλλά και άλλα αξεσουάρ με την υπογραφή του διάσημου παιχνιδιού. Η εταιρεία σκοπεύει να πουλήσει τα νέα προϊόντα Angry Birds στην Κίνα, γεγονός που θα αυξήσει κατά πολύ τα έσοδα της.

Ακόμα, η Rovio είναι σε συζητήσεις με πολύ μεγάλες εταίρες στο χώρο της τεχνολογίας, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και του κινηματογράφου, όπως είναι οι EA, Zynga και Walt Disney.

H Walt Disney είναι πιθανόν η υποψήφια για να κάνει το Angry Birds ταινία και η Zynga να ενσωματώσει το παιχνίδι στο διάσημο online game Farmville.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμα, με την εταιρεία όπως είναι λογικό να κρατάει καλά τα χαρτιά της για να μπορεί να κάνει τις διαπραγματεύσεις που χρειάζονται για να πετύχει το στόχο της.

[ ChalkidaNews ] [ Joystiq ]

forum link