Πληρώνουμε ότι αγοράζουμε χάρη στην κάμερα του iPhone 4

Χάρη στην card.io μπορούμε τώρα να χρησιμοποιήσουμε το iPhone μας σαν εργαλείο για  πληρωμές με την χρήση της κάμερας. Έχουμε ακούσει αρκετές φορές ότι το επόμενης γενιάς iPhone θα έχει ενσωματωμένο NFC chip το οποίο θα επιτρέπει τις πληρωμές από την συσκευή μας, η card.io μας δείχνει πως αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα.

Χάρη στο API που δημιούργησε η εταιρία, μπορούμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία την πιστωτική μας κάρτα με το iPhone και να μεταδώσουμε τα δεδομένα στον πωλητή. Όλα αυτά φυσικά με όλα γίνονται με κρυπτογράφηση έτσι ώστε η συναλλαγή να γίνει με ασφάλεια.

Τα νούμερα από τις κάρτες και τα χαρτιά μας, δεν αποθηκεύονται πουθενά στο card.io και η υπηρεσία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί με το τελευταίο SDK. Ένας από τους βασικούς λόγους που κάνουν αυτή την υπηρεσία τόσο ενδιαφέρον είναι επειδή δεν χρειαζόμαστε κάποιο καινούριο hardware για να το χρησιμοποιήσουμε.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7lg0nMH4NFk&feature=player_embedded[/youtube]

Η υπηρεσία δουλεύει μέσα από την εφαρμογή και αν οι developers το υποστηρίξουν θα έχουν μία ραγδαία ανάπτυξη του card.io.

[ Appadvice ]

 

One thought on “Πληρώνουμε ότι αγοράζουμε χάρη στην κάμερα του iPhone 4

Comments are closed.