Mireo Don’t Panic Greece | AppStore

Το Mireo DON’T PANIC Ελλάδα είναι ένα σύστημα πλοήγησης που σχεδιάστηκε ειδικά για το iPhone που χρησιμοποιεί χάρτη της GeoIntelligence. Διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση interface, νέο έξυπνο τρόπο αναζήτησης και εντυπωσιακές επιδόσεις σε μια ιδιαίτερα φιλική τιμή.

[appscreens 441495961]

[app 441495961]

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΑΜΕΣΑ.

Ο υπολογισμός μιας διαδρομής 1000 χιλιομέτρων γίνεται το πολύ σε ένα δευτερόλεπτο καθιστώντας το Mireo DON’T PANIC πιο γρήγορο από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα πλοήγησης!
Προαιρετικά, οι κάμερες ταχύτητας θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις κάποια κλήση και το TMC live traffic θα σε κρατάει ενήμερο για την κίνηση.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε web browsers σε καθημερινή βάση, οπότε ρυθμίσαμε τη μηχανή αναζήτησης να μοιάζει και να συμπεριφέρεται ανάλογα. Έτσι έχουμε την πιο έξυπνη, γρήγορη και φιλική στη χρήση μηχανή αναζήτησης!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Το Mireo DON’T PANIC σου εξοικονομεί χρήματα επιτρέποντάς σου να αγοράσεις μόνο τους χάρτες που χρειάζεσαι μέσα από την ίδια την εφαρμογή!

ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ

Μόλις κατεβάσεις το Mireo DONT’ PANIC Ελλάδα, αποκτάς το πλήρες λογισμικό πλοήγησης και τον πιο ενημερωμένο χάρτη Ελλάδας της GeoIntelligence με πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνάει το 90% σε ολόκληρη τη χώρα (225.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου). Επίσης, έχεις δωρεάν αναβαθμίσεις της εφαρμογής και του χάρτη Ελλάδας της GeoIntelligence.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

– διαισθητικό και εύκολο στη χρήση interface
– υποστήριξη ελληνικών
– έξυπνη αναζήτηση προορισμού
– άμεσος υπολογισμός διαδρομής – ειδοποίηση καμερών και ορίου ταχύτητας
– πλοήγηση σε τούνελ
– κινηματογραφική απεικόνιση 3D – επιλογή όψης χάρτη σε 3D ή 2D
– αυτόματο ζούμ – landmark navigation (διαθέσιμο στις περισσότερες χώρες) – αυτόματη εμφάνιση κοντινότερου βενζινάδικου και parking – στατιστικά διαδρομής
– αυτόματη ρύθμιση δακτυλίου με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος
– μια ευρεία επιλογή χαρτών και γλωσσών από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με 3D κτήρια και άλλα διάφορα χρήσιμα εργαλεία για την πλοήγηση

Η Mireo και η GeoΙntelligence σας οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση!

Σημείωση: Η συνεχής χρήση του GPS στο background μπορεί να μειώσει σημαντικα την αυτονομία της μπαταρίας.

Τηλεφωνική υποστήριξη GeoIntelligence 210-6998687, website: www.giniusdriver.gr
Mireo DON’T PANIC website http://www.mireo.hr

One thought on “Mireo Don’t Panic Greece | AppStore

Comments are closed.