MessageTo, άμεση αποστολή email ή μηνύματος από το SpringBoard

Το MessageTo είναι ένα νέο tweak του Andrea Olivia, για την πρώτη μέρα του στο έκτο TweakWeek. Με το MessageTo μπορούμε να στείλουμε απευθείας email ή sms από το springboard.

Για να το ενεργοποιήσουμε αυτή την λειτουργία, πρέπει να ενεργοποιήσουμε το “Edit” στο Springboard (όπως μετακινούμε τα εικονίδια). Όταν το κάνουμε αυτό, απλά πρέπει να κάνουμε double tap πάνω στο Mail.app ή στο Messages.app

Όπως γνωρίζουμε, αυτό τον καιρό ο developer Ryan Petrich, έχει ξεκινήσει ένα project που ονομάζεται TweakWeek. Στο TweakWeek παίρνουν μέρος οι πιο σπουδαίοι developers που ασχολούνται με τα tweaks και άλλες εφαρμογές του Cydia. Έτσι, κάθε εβδομάδα ένας developer αναλαμβάνει να δημοσιεύει ένα open source, δωρεάν tweak κάθε μέρα, του οποίου ο προγραμματισμός πρέπει να γίνει την μέρα της κυκλοφορίας. Η πρώτη εβδομάδα αφιερώθηκε στον developer Ryan Petrich και ακολούθησαν ο Philip Bigarella, ο InfectionFX, ο Dan Zimmerman και φυσικά ο Ellias Limenos, που τέλειωσε την περασμένη εβδομάδα. Την έκτη εβδομάδα ανέλαβε ο Andrea Oliva.

Το MessageTo μπορείτε να το κατεβάσετε από το repo abart97.com/betarepo ή αργότερα από το BigBoss.

[ iSpazio ]