Το iTunes 11 θα έχει διαφορετική εμφάνιση και ενσωματωμένο iCloud

Σίγουρα το iTunes έχει αρκετά χρόνια την ίδια εμφάνιση και μάλλον ήρθε ο καιρός για την αναβάθμιση στο γραφικό του περιβάλλον και ίσως στην έκδοση 11 του iTunes δούμε αυτή την αλλαγή.

Το βασικό περιβάλλον του iTunes δεν έχει αλλάξει καθόλου από την πρώτη του έκδοση, το καινούριο όμως update για την έκδοση 11 θα φέρει ένα εντελώς διαφορετικό γραφικό περιβάλλον αλλά και την ενσωμάτωση του iCloud

Σύμφωνα με πληροφορίες το γραφικό περιβάλλον θα είναι πολύ πιο καθαρό και λείο αλλά και το iCloud θα είναι ενσωματωμένο στο iTunes. Ακόμα το iTunes Store αντί να υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης σε αυτό μέσα από web browser (όπως οι περισσότεροι περιμένουν) θα είναι ενσωματωμένο μέσα στην εφαρμογή, κάτι σαν το Spotify.

Επίσης υπάρχουν αναφορές ότι η διαχείριση των iCloud backups θα γίνεται μέσω iTunes όπως κάνουμε τώρα για τα τοπικά μας backups. Το καλό σε αυτή την υπόθεση όμως είναι ότι, για παράδειγμα αν κερδίσουμε ένα επίπεδο στο Angry Birds τα δεδομένα αυτά θα συγχρονιστούν αυτόματα στο iCloud και αργότερα στην iTunes library.

Εμείς, ελπίζουμε φυσικά να κυκλοφορήσει γρήγορα το καινούριο iTunes, αν και λογικά θα πρέπει να κυκλοφορήσει με τα καινούρια iPhone, iPod και iPad όπως γίνεται και κάθε χρονιά.

[ iDownloadBlog ]