Battlefield: Bad Company 2 | AppStore

Το μεγαλύτερο και καλύτερο FPS για πρώτη φορά μεταφέρεται στο App Store. Βασισμένο στην έκδοση της κονσόλας η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία από την DICE, φέρνει την περιπέτεια σε διάφορες περιοχές όπως στη ζούγκλα, το χιόνι, την έρημο και στον αέρα.

[appscreens 405609010]

[app 405609010]

Περιγραφή

Χρησιμοποιήστε τα έξυπνα στοιχεία ελέγχου, καταστρέψτε τους εχθρούς με άρματα μάχης και ελικόπτερα και πάρτε τα ινία της μάχης στα χέρια σας. Αγωνιστείτε σε απευθείας σύνδεση στο multiplayer mode και ζήστε μια σύγχρονη προσομοίωση πολέμου στο iPhone και το iPod touch.

Είσοδος στο σύγχρονο πεδίο μάχης

Το iPhone ή το iPod touch γίνεται το μέσο για να ζήσετε την πλήρη εμπειρία του Battlefield: BC2. Παίξτε 14 αποστολές στο single-player mode, σε 5 διαφορετικά πεδία μάχης. Νιώστε την αδρεναλίνη στα ύψη την ένταση της κάθε στιγμής και εξαπολύστε την επίθεση σας από τον αέρα.

Χρησιμοποιήστε το απίστευτο Gunfire

Σπύρετε τον όλεθρο στις εχθρικές δυνάμεις με μια πληθώρα από ισχυρά όπλα και οχήματα. Χρησιμοποιήστε το πλήρες οπλοστάσιο, που περιέχει 14 διαφορετικά όπλα, από ένα απλό μαχαίρι μέχρι ένα πύραυλο και χειροβομβίδες. Επίσης, οδηγήστε αρκετούς τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των τανκς και των ελικοπτέρων.

Χρησιμοποιήστε τις 3 ξεχωριστές ρυθμίσεις ελέγχου

Το παιχνίδι σας δίνει πρόσβαση σε 3 διαφορετικά συστήματα ελέγχου. Η χρήση του παιχνιδιού γίνεται με εικονικά πλήκτρα ελέγχου, που είναι ορατά στην οθόνη. Επιλέξτε το σύστημα που ταιριάζει στο προτιμώμενο στυλ μάχης σας!

Αγωνιστείτε στο Multiplayer Mode

Ξεκινήστε έναν αγώνα έως και 10 φίλους σας σε όλους τους χάρτες. Παίξτε στο Free for Alls και τα Squad Deathmatches. Το παιχνίδι υποστηρίζει αναβαθμίσεις μέσω WiFi και 3G, καθώς και κοινοποιήσεις στους φίλους σας για να έρθουν σε online αγώνες.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone,  iPod touch,  iPad και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.

[ ChalkidaNews ]