Η Apple σκοπεύει να σταματήσει 4 συσκευές της Samsung

Ενώ η Αμερική ετοιμάζεται να γιορτάσει την ημέρα ανεξαρτησίας, στην Apple σκέφτονται να ζητήσουν από το δικαστήριο να απαγορεύσει την κυκλοφορία των πιο σημαντικών Samsung συσκευών με Android.

Αν γίνει αποδεκτό αυτό το αίτημα της Apple οι παρακάτω συσκευές της Samsung θα πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν στην αγορά.

  • Galaxy S 4G
  • Droid Charge
  • Galaxy Tab 10.1
  • Infuse 4G

Η κίνηση αυτή της Apple είναι δικαιολογημένη από το γεγονός ότι η Samsung έρχεται στο μυαλό των καταναλωτών με μηνύματα όπως: “To Galaxy S είναι σαν το iPhone” ή “το Galaxy Tab είναι σαν το iPad”.

Αν το αίτημα αυτό της Apple γίνει αποδεκτό θα υπάρχει μικρότερος ανταγωνισμός. Σκεφτείτε απλά ότι θα έκανε μεγάλη ζημία στην Samsung αν αυτή η μάχη στο δικαστήριο διαρκούσε μήνες ή ακόμα και χρόνια.

Η Samsung προσπαθεί να πείσει εκ περιτροπής τους δικηγόρους της Apple ότι θα έπρεπε να έχει το πάνω χέρι. Νωρίτερα μες στη βδομάδα, η Samsung κατέθεσε διαφωνία στην ITC που θα μπορούσε από μόνη της να απαγορεύσει τις iOS συσκευές της Apple.Με την κίνηση για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων, θα πιέσει τουλάχιστον για στασιμότητα και ενδεχομένως, να έχει το πάνω χέρι, εφόσον οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων εκδικάζονται νωρίτερα.

[ iPadevice ]

One thought on “Η Apple σκοπεύει να σταματήσει 4 συσκευές της Samsung

Comments are closed.