Πιο φθηνό iPhone βασισμένο στο iPod touch έρχεται τον Σεπτέμβριο;

Οι τελευταίες φήμες αφορούν την κυκλοφορία του καινούριου μοντέλου iPhone τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα αυτό που αναφέρουν τα νέα είναι η παρουσίαση μιας καινούριας οικονομικής συσκευής η οποία θα βασίζεται σε αυτή του iPhone 5.

20110709-213555.jpg

Η ιδέα πίσω από αυτή την είδηση είναι η παρουσίαση μιας πιο φθηνής συσκευής η οποία με την οποία η Apple θα μπορεί να ανταγωνιστεί όλες τις συσκευέςh χαμηλού κόστους που μέχρι σήμερα έχουν μόνο Android. Σήμερα η Apple προσπαθεί να διεισδύσει στην αγορά με το 3GS μοντέλο, αλλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το καινούριο οικονομικό μοντέλο θα είναι εντελώς διαφορετικό από οποιοδήποτε προηγούμενο μοντέλο και θα έχει την μισή τιμή και τελείως διαφορετική σχεδίαση έτσι ώστε να μοιάζει στο iPod touch 4ης γενιάς.

Η οθόνη αφής στην πραγματικότητα δεν θα είναι Retina με τεχνολογία IPS και έτσι το κόστος θα είναι αρκετό μικρότερο. Φυσικά θα υπάρχουν και αλλαγές στην κάμερα, στο GPS και στην χωρητικότητα της συσκευής. Αν θυμάστε το iPod touch είχε τιμή που άρχιζε από 239€.

Θα ήταν αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα για την Apple η κυκλοφορία μιας τέτοιας συσκευής, η οποία θα είχε πιο φθηνά εξαρτήματα και δεν θα ήταν τόσο δυνατό όσο η συσκευή 4ης γενιάς.

[ 9to5Mac ]

One thought on “Πιο φθηνό iPhone βασισμένο στο iPod touch έρχεται τον Σεπτέμβριο;

Comments are closed.