UISettings, πρόσθετα widget για το Notifaction Center στο iOS 5

Μετα την κυκλοφορία του redsn0w 0.9.8 beta 1 για το jailbreak του iOS 5 beta οι developers άρχισαν να ψάχνουν ολο και περισσότερο τις δυνατότητες του καινούριου συστήματος.

20110611-192029.jpg

Συγκεκριμένα την προσοχή τους έδωσαν στο Notification Center και στα widgets του καιρού και των μετοχών. Όπως εχουμε αναφέρει σε προηγούμενα post η Apple δεν έδωσε την δυνατότητα στους developers μεσα απο το καινούριο iOS 5 SDK να δημιουργήσουν τα δικά τους widgets.

Ετσι οι developers που έχουν φτιάξει κατα καιρούς διάφορα tweaks και εφαρμογές τα οποία μπορούμε να βρούμε στο Cydia, δεν έχασαν χρονο και άρχισαν τις προσπάθειες για το πρωτο τροποποιημένο widget που φέρνει πανω στο Notification Center το πρωτο widget για να μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και να απενεργοποιησουμε το Wi-Fi, το Bluetooth, να κάνουμε respring και αλλα.

Το tweak αυτο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αν εχουμε περάσει το iOS 5 beta 1 στην σύσκευη μας και εχουμε κανει jailbreak με το καινούριο redsn0w.

Το tweak μπορούμε να το βρούμε στο beta repository του qwertyoruiop (http://qwertyoruiop.com/beta) στο Cydia και να το αποκτήσουμε δωρεαν!

(iSpazio)

2 thoughts on “UISettings, πρόσθετα widget για το Notifaction Center στο iOS 5

Comments are closed.