Η Apple υπογράφει και με την τελευταία δισκογραφική! Tο iCloud έρχεται σύντομα!

Ενώ βρισκόμαστε μόνο λίγες μέρες πριν από την WWDC 2011 η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple υπέγραψε συμφωνίες με δισκογραφικές εταιρίες μουσικής για να της επιτραπεί να λανσάρει μία υπηρεσία εντελώς διαφορετική από αυτή της Google ή της Amazon.

Σύμφωνα με διάφορα άτομα που εμπλέκονται, η Apple υπέγραψε μέχρι στιγμής συμφωνίες με δισκογραφικές όπως η Sony, η ΕΜΙ και η Warner ενώ η τέταρτη με την Universal θα πραγματοποιηθεί μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Μαζί με αυτά τα νέα το CNet αναφέρει σήμερα ότι η Apple πρόκειται να κλείσει συμφωνίες ακόμα και με κινηματογραφικά studios. Συγκεκριμένα στελέχη της Apple εντείνουν τις προσπάθειες τους να πείσουν μερικά από τις σημαντικότερα κινηματογραφικά studio του Hollywood να δώσουν την άδεια που θα επιτρέψει στην Apple να αποθηκεύει τις ταινίες των πελατών της στους server της. Ακόμα, δύο πηγές της CNet αναφέρουν ότι η Apple άρχισε την συζήτηση με τα κινηματογραφικά studios ένα χρόνο πριν.

Φαίνεται ότι η Apple έχει σχεδόν φτάσει στο σημείο λίγο πριν την παρουσίαση της καινούριας της υπηρεσίας cloud για την μουσική μας αλλά όχι μόνο.

(9to5Mac)