AirServer 2.2, το AirPlay στο OS X λειτουργεί ήδη με το Lion και το iOS 5

Το AirServer είναι ένα utility που μας επιτρέπει να αναπαράγουμε μουσική, εικόνες και βίντεο από την iOS συσκευή μας, στην οθόνη του Mac, με την χρήση του AirPlay.



Σε αντίθεση με παρόμοιες εφαρμογές, το AirServer ξεχώρισε γιατί η πρώτη έκδοση ήταν σταθερή, γρήγορη και φτηνή, στα 3$. Από τότε, η τιμή αυξήθηκε στα 4,99$, αλλά οι προγραμματιστές κυκλοφόρησαν πληθώρα από ενημερώσεις που έφεραν υποστήριξη dual screen, διαφορετικό icon, ρυθμίσεις της εφαρμογής, χειριστήρια ήχου, αναμετάδοση και άλλα. Με την τελευταία ενημέρωση (2.2), οι προγραμματιστές έκαναν την εφαρμογή να υποστηρίζει το νέο iOS 5 και το Mac OS X Lion. Και τα δύο λειτουργικά, δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά αν είστε από αυτούς που τα έχουν ήδη στις συσκευές τους(Mac & iOS συσκευή), θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το AirServer για να αναπαραγάγετε μουσική και βίντεο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε το dual-mode στο iOS 5. Οι developers, είπαν ότι ψάχνουν τρόπο να ενσωματώσουν το AirPlay Mirroring στο AirServer (δηλαδή προβολή εφαρμογών από την iOS συσκευή μας, στο Mac), αλλά κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο καθώς χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση της Apple, FairPlay.

Παράλληλα με την υποστήριξη για το iOS, τα τελευταία updates του AirServer, έφεραν audio controls σε διάφορα applications όπως το Boxee, XBMC, FrontRow, Wake on Demand όπως επίσης και 24-bit audio support.

Το AirServer μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

[ MacStories ]