Η Samsung απαιτεί να δει τo iPhone 5 και iPad 3

Το site This is my next αναφέρει σήμερα ότι οι δικηγόροι της Samsung απαιτούν από την νομική ομάδα της Apple να εμφανίσουν τις τελικές εκδόσεις της επόμενης γενιάς iPhone και  iPad χωρίς να τους ενδιαφέρει ποια θα είναι η ονομασία αυτών.

Η Samsung ζητάει δει τις συσκευές που πρόκειται να κυκλοφορήσει η Apple μέσα στους επόμενους μήνες επειδή οι συσκευές της όπως το Droid Charge και το Galaxy Tab 10.1, πρόκειται να κυκλοφορήσουν περίπου την ίδια χρονική περίοδο και για να μην υπάρξει κάποια νομική δράση από την Apple θέλει να γνωρίζει από πριν ότι δεν θα έχουν ομοιότητες.

Αυτή την κίνηση πραγματοποίησε η Samsung αφού η Apple απαίτησε από αυτή να δείξει τα σχέδια από τις μελλοντικές τις συσκευές στην νομική της ομάδα την περασμένη εβδομάδα.

Έφοσον η Apple δεχτεί το αίτημα της Samsung, τα προϊόντα της θα μπορέσει να δει μόνο η νομική ομάδα της Samsung χωρίς κανένα άλλο μέλος της εταιρίας να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά.

Όλα αυτά ξεκίνησαν με την πρώτη αγωγή της Apple στην οποία ισχυρίστηκε ότι η Samsung μιμείται την σχεδίαση των iOS συσκευών.

(9to5Mac)