Τελικά το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο

Ενώ βλέπουμε συνεχώς αναφορές για το πότε η Apple θα κυκλοφορήσει το επόμενης γενιάς iPhone, μια ακόμα αναφορά επιβεβαιώνει σήμερα την πιθανότητα να δούμε το καινούριο iPhone τον Σεπτέμβριο.

Ο αναλυτής Gene Munster, προσφέρει την πιο λογική εξήγηση για την ανακοίνωση του iPhone 5 που θα γίνει αυτό το φθινόπωρο.

Σίγουρα έχουμε ακούσει διάφορους αναλυτές να λένε ημερομηνίες σχετικά με την μέρα κυκλοφορίας του καινούριου iPhone αλλά η ανάλυση του Munster φαίνεται πολύ πιο λογική.

Σε αυτή του την αναφορά ο Munster μας λέει ότι κάποιος προμηθευτής iPhone ισχυρίζεται ότι η Apple έχει παραγγείλει νέο εξοπλισμό για την παραγωγή iPhone αρκετούς μήνες αργότερα απ’ ότι συνήθως.

Ο Munster σημειώνει ότι υπάρχει ένα κενό περίπου 79 ημερών μεταξύ του event της Apple για το iOS και αυτού για το iPhone, ενώ ένα κενό 99 ημέρών είναι μεταξύ του event για το iOS και της κυκλοφορίας του iPhone.

Αν κυκλοφορήσει το iOS 5 σε δύο εβδομάδες στην WWDC τότε η παρουσίαση του iPhone 5 θα γίνει 24 Αυγούστου και θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.

(Electronista)