Icy, αναβαθμίστηκε η εναλλακτική λύση του Cydia!

Πριν από λίγες μέρες είδαμε το Icy μία εφαρμογή σαν το Cydia αλλά πολύ πιο γρήγορη και σταθερή που μας επιτρέπει να κατεβάσουμε όλα τα πακέτα του Cydia κανονικά.


Στο Icy θα δούμε ένα πολύ πιο όμορφο γραφικό περιβάλλον που είναι πολύ ελαφρύ και γρήγορο. Οι developers μετά από διάφορες διορθώσεις κυκλοφόρησαν με μεγάλη αναβάθμιση για την εφαρμογή που μπορούμε όλοι να αποκτήσουμε δωρεάν.

Η αναβάθμιση θα λύσει αρκετά προβλήματα και θα προσθέσει καλύτερη σταθερότητα στην εφαρμογή όπως και πολλές άλλες δυνατότητες.

Η καινούρια αναβάθμιση του Icy προσφέρει ακόμα και συμβατότητα με το iPad.

Το Icy δουλεύει πολύ απλά και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όπως στο Cydia. Για παράδειγμα πηγαίνουν στα Sources μετά στο Edit και πατώντας το + μπορούμε να προσθέσουμε τα δικά μας repositories. Στο παρακάτω video μπορούμε να δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να προσθέσουμε πολλά repositories μαζί και μετά να περιμένουμε για την ανανέωση τους 5 λεπτάκια.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kWusiZGxPzA[/youtube]

Φυσικά επειδή η έκδοση είναι beta ακόμα δεν έχουν προστεθεί repositories που θα μπορούμε να δούμε από την πρώτη φορά που θα εκκινήσουμε την εφαρμογή όπως στο Cydia.

Μόλις προσθέσουμε τα repositories μπορούμε να δούμε στα Recent Packages στο tab Categories που αντιστοιχεί στο Changes του Cydia εκεί θα μπορούμε να δούμε όλες τις αλλαγές και τα καινούρια πακέτα που κυκλοφορούν συνεχώς για το Cydia.

Το Icy είναι ρυθμισμένο να μην κάνει update στα repositories κάθε φορά που ανοίγουμε την εφαρμογή, αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε από το tab About γυρνώντας τον διακόπτη Auto refresh on Wi-Fi στο ON.

Το Icy μπορείτε να το βρείτε στο Cydia στο repository του iSpazio (http://repo.ispazio.net) δωρεάν. Υπάρχει μία περίπτωση αν έχετε εγκαταστήσει πολλά πακέτα από το Cydia να δείτε διάφορα errors στο Icy, ελπίζουμε όλα αυτά να διορθωθούν όταν κυκλοφορήσει η τελική του έκδοση.