Ο GeoHot επιστρέφει για να βοηθήσει στο jailbreak του iPad 2;

Το iPad 2 που κυκλοφόρησε αρχές Μαρτίου από την Apple δεν έχει γίνει ακόμα jailbreak, αυτό οφείλεται στον καινούριο του διπύρηνο επεξεργαστή A5. Ο p0sixninja με ένα πρόσφατο tweet μας ανακοινώνει ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την πρόοδο του jailbreak για το iPad 2.

Ο p0sixninja προκαλεί τον GeoHot να βρει το exploit που θα κάνει το iPad 2 να γίνει jailbreak, χρησιμοποιώντας το σαν κίνητρο για να δουλέψει καλύτερα πάνω σε αυτό και ο ίδιος. Σύμφωνα με τον p0sixninja, ο GeoHot απάντησε στην πρόκληση λέγοντας ότι δεν έχει ακόμα το iPad 2 αλλά σύντομα θα αποκτήσει ένα.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο GeoHot έχει επιστρέψει στην jailbreak σκηνή, αυτό όμως που είναι σίγουρο για την ώρα είναι ότι πρόκειται ένας από τους δύο να βρει το exploit για τον Α5 επεξεργαστή που έχει το iPad 2 πρώτος.

Ο Veeence πίστευει πως μία τέτοια πρόκληση θα κάνει τον GeoHot να κυκλοφορήσει μία μόνιμη λύση για το jailbreak του A5, έτσι ώστε όταν κυκλοφορήσει το iPhone 5 να υπάρχει ήδη το exploit.

Λογικά σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα όσον αφορά το jailbreak του iPad 2 και εμείς θα σας ενημερώσουμε άμεσα για ότι νεότερο.