VMOJI, ειδικοί χαρακτήρες στα δάχτυλα σας | Cydia [Αποκλειστικό]

Πριν από αρκετό καιρό σας μιλήσαμε για το Vmoji ένα tweak που κυκλοφόρησε στο Cydia σε beta έκδοση δίνοντας μας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε ειδικούς χαρακτήρες στο iOS. Μετά από την πρώτη έκδοση, ο φίλος μας Vintendo δούλεψε αρκετά πάνω στην εφαρμογή και πρόσθεσε 60+ ειδικούς χαρακτήρες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οπουδήποτε θέλουμε.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα tweak που προσθέτει σε συγκεκριμένα πλήκτρα του πληκτρολογίου μας διάφορους ειδικούς χαρακτήρες τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε SMS, Mail, Chat ή ακόμα αν έχουμε κάνει jailbreak και σε εφαρμογές όπως το FakeOperator για να προσθέσουμε σύμβολα εκεί που τώρα φαίνεται το όνομα του φορέα που χρησιμοποιούμε.

Μετά την εγκατάσταση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το VMOJI κρατώντας παρατεταμένα οποιοδήποτε από τους αριθμούς 1 έως 9. Από το 1 έως 8 υπάρχουν αρκετά σύμβολα που στην πραγματικότητα είναι του iOS και μπορούμε να τα δούμε από οποιαδήποτε Mac ή iOS συσκευή.

Στον αριθμό 9 τα πράγματα αλλάζουν λίγο μιας και πρόκειται για τις δυνατότητες που προστέθηκαν πρόσφατα και είναι βασικά μερικές προτάσεις που λίγο πολύ χρησιμοποιούμε συχνά (μόνο στα αγγλικά) για παράδειγμα “I will be home soon” μια αρκετά καλή λειτουργία αν δεν θέλουμε να γράφουμε τα ίδια συνέχεια ή να ψάχνουμε σε μενού και να κάνουμε copy/paste.

Επιπλέον μια “κρυφή” πρόσθετη δυνατότητα είναι στο κουμπάκι με το @. Εκεί θα βρούμε πολλές δυνατότητες που μας επιτρέπουν να ανοίξουμε εφαρμογές, να πραγματοποιήσουμε κλήσεις FaceTime ή Skype και άλλα πολλά. Σύμφωνα με τον developer του Vmoji αν χρησιμοποιήσουμε το PWN σε ορισμένες συσκευές θα μας δείξει την LockScreen και θα πρέπει να πατήσουμε το κουμπάκι home για να την χρησιμοποιήσουμε και πάλι. Στην δική μας απλά μεταφέρετε στο Phone app.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης των emoji, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε κάποιο Γιαπωνέζικο πληκτρολόγιο. Μετά από την εγκατάσταση του Vmoji από το Cydia μπορούμε να επιλέξουμε το Emoji σαν πληκτρολόγιο από τα Settings > General > Keyboard.

Το Vomji θα το βρούμε σύντομα στο Cydia Store στο repository του MacCiti και του ZodTTD και κοστίζει περίπου 0.70€.

Thanks Vintendo