Tim Cook: Ο Steve Jobs συμμετέχει ακόμα σε σημαντικές αποφάσεις της Apple

Παρά την απουσία του για λόγους υγείας εδώ και 4 μήνες, ο CEO και ιδρυτής της Apple, Steve Jobs συμμετέχει ακόμα σε πολλές σημαντικές αποφάσεις στρατηγικής που πρέπει να πάρει η εταιρία και έτσι βρίσκεται τακτικά σε συναντήσεις με άλλους ανώτερους υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα ο Tim Cook αναφέρει:

Ο Steve Jobs βρίσκεται σε άδεια έτσι ώστε να συγκεντρωθεί στο θέμα της υγείας του έτσι ώστε να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται στα πλήρη καθήκοντα του στην εταιρία.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης των οικονομικών αποτελεσμάτων που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα  περιμέναμε να γίνουν ερωτήσεις σχετικά με την υγεία του Jobs. Η έκπληξη ήταν πως ο Tim Cook αναφέρει ότι η υγεία του Steve Jobs είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και όχι ότι έχουν αναφέρει διάφορα sites μέχρι τώρα.

Μην ξεχνάμε πως ο Steve Jobs προς έκπληξη όλων εμφανίστηκε ο ίδιος στην παρουσίαση του iPad 2 στις 2 Μαρτίου δείχνοντας σε όλους ότι η κατάσταση του είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που έχει άδεια για λόγους υγείας και δεν θα μας έκανε έκπληξη αν τον βλέπαμε για ακόμα μία φορά να επιστρέφει.

Φυσικά θα σας ειδοποιήσουμε όταν ο Steve Jobs επιστρέψει πλήρως στην Apple ή για οτιδήποτε συμβεί σχετικά με την υγεία του.

[MacNN]