Το M.I.C Gadget δημοσίευσε σήμερα δύο καινούριες φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη από αυτή που έχει το iPhone 4.

Σύμφωνα με το site το iPhone στις φωτογραφία είναι αυτό που ονομάζεται iPhone 4S και σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά η Apple έδωσε σε επιλεγμένους developers για να το δοκιμάσουν. Το περίεργο είναι πως την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρχε καμία αναφορά για μεγαλύτερη οθόνη στο iPhone 4S.

Οι έγκυρες πληροφορίες του M.I.C. Gadget μας δίνουν την δυνατότητα να σκεφτούμε ότι υπάρχει περίπτωση να έχει ήδη διαρρεύσει και το iPhone 5. Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν το iPhone 5 θα έχει μία μεγαλύτερη οθόνη που θα καλύπτει από άκρη σε άκρη την μπροστά πλευρά του iPhone. Μία ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες μας δείχνει ότι η οθόνη θα είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή του iPhone 4.

Όπως αναφέρουν και τα παιδιά στο γνωστό site 9to5Mac δεν γνωρίζουμε ακόμα αν πρόκειται για το αυθεντικό iPhone επόμενης γενιάς. Ακόμα αν ισχύουν όλα αυτά που διαβάζουμε μέχρι σήμερα, η παρουσίαση του iPhone 5 είναι λίγους μήνες μακριά ακόμα εφόσον τον Ιούνιο στη WWDC όπως αναφέρει η Apple θα δούμε το καινούριο Mac OS X και το καινούριο iOS.

[9to5Mac]


2 thoughts on “Αποκαλύφθηκε το iPhone επόμενης γενιάς με μεγαλύτερη οθόνη;

 1. Poso ilithii paizei na eistai auto dn einai to kainorgio iphone auto einai t aspro iphone 4 pou vgike sto koino sts 18/4/2011

  • Φίλε Κωνσταντίνε,
   Το λευκό iPhone 4 κυκλοφόρησε 28 Απριλίου του 2011 και όχι 18. Όπως μπορείς να δεις υπάρχει, διαφορά στα digitizer αλλά και στο prototype. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα!
   Φιλικά

   Greek – iPhone Team

Comments are closed.