Στο iOS 4.3.2 δεν διορθώθηκε το exploit που χρησιμοποιήθηκε στο iOS 4.3.1

Σύμφωνα με διάφορα tweets που εμφανίστηκαν σήμερα μετά την κυκλοφορία του iOS 4.3.2 γνωρίζουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το redsn0w rc12 για να κάνουμε jailbreak την συσκευή με το καινούριο firmware.

Στην πραγματικότητα φαίνεται πως η Apple τελείωσε με την δημιουργία του καινούριου firmware iOS 4.3.2, την ίδια ημέρα ακριβώς που ο i0n1c κυκλοφόρησε το Untethered jailbreak του για το iOS 4.3.1 έτσι η Apple δεν έχει πατσάρει το exploit στην καινούρια της έκδοση 4.3.2 που χρησιμοποίησε ο hacker για να πετύχει το jailbreak.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε jailbreak το iPhone μας με το redsn0w 0.9.6 rc12 εφόσον στην αρχή επιλέξουμε το firmware 4.3.1 για την συσκευή μας.

Προσοχή! Το jailbreak είναι tethered και το Cydia δεν δουλεύει ακόμα σωστά. Για αυτό σας προτείνουμε να περιμένετε την επίσημη εφαρμογή από την DevTeam με όλα τα bugs διορθωμένα.

Ο MuscleNerd επαληθεύει και ο ίδιος ότι η τελευταία έκδοση του redsn0w μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το tethered jailbreak του ios 4.3.2

Τον αναλυτικό οδηγό για το jailbreak του ios 4.3.1 με redsn0w μπορείτε να τον βρείτε εδώ.