Ο @i0n1c “κυκλοφόρησε” το Untethered Jailbreak…

Ο hacker Stefan Esser, γνωστός ως i0n1c κατάφερε να δημιουργήσει το payload για το untethered jailbreak του iOS 4.3.1. Όπως μάθαμε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έχει δώσει τα πάντα στην DevTeam η οποία συνεχίζει να κάνει δοκιμές ώστε να μας δώσει το κατάλληλο σταθερό εργαλείο για jailbreak. Παρόλα αυτά ο i0n1c συνεχίζει να δέχετε ερωτήσεις σχετικά με το jailbreak και σήμερα πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε το πακέτο του jailbreak μέσω του twitter.

Στο πακέτο που έδωσε ο i0n1c στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε αν είναι όντως το εργαλείο για jailbreak ή απλά ένα συμπιεσμένο κρυπτογραφημένο αρχείο. Ναι, καλά διαβάσετε, το αρχείο του είναι κρυπτογραφημένο και σύμφωνα με τον hacker δεν είναι εύκολο να σπάσει ο κωδικός του. Φυσικά αυτό έγινε επειδή πολλοί συνεχίζουν να κάνουν ερωτήσεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του jailbreak.

Όπως γνωρίζουμε το exploit είναι έτοιμο και ήδη γίνονται δοκιμές για την σωστή λειτουργία του, οπότε μένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι την κυκλοφορία του.

Για ακόμα μία φορά δεν είναι ανάγκη να κάνουμε τις ομάδες να βιάζονται το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι θα σας δώσουμε οδηγίες για το redsn0w, το PwnageTool ή οποιοδήποτε εργαλείο κυκλοφορήσει για jailbreak.

Αν πιστεύετε πως θα το σπάσετε, κατεβάστε το αρχείο από εδώ.