DreamStore, αγοράστε τα iPhone themes της επιλογής σας | Cydia

Πρόσφατα μιλήσαμε για το DreamBoard μία καινούρια εφαρμογή που μας επιτρέπει να τροποποιήσουμε τα γραφικά του iPhone. Μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για τους χρήστες του Winterboard που τώρα έχει και το δικό του store. Το DreamStore είναι ένα “κατάστημα” από το οποίο μπορούμε να αγοράσουμε themes που θα χρησιμοποιήσουμε με το DreamBoard.

Αν δεν γνωρίζεται τι είναι ακριβώς το DreamBoard μπορείτε να δείτε το σχετικό μας άρθρο για αυτό κάνοντας κλικ εδώ.

Στο DreamStore μπορείτε να αγοράσετε τα themes που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην iOS συσκευή σας. Η εφαρμογή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο Cydia ακόμα αλλά για αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν έχουμε μεταφράσει τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής από το site AppleiPhone.fr. Επίσης στο repo τους (http://cydia.appleiphone.fr) μπορείτε να βρείτε μία δοκιμαστική έκδοση αυτής της εφαρμογής.

Μέσα στην εφαρμογή DreamStore θα βρούμε πολλά theme (τα περισσότερα με πληρωμή) από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε τα αγαπημένα μας. Όσον αφορά την εγκατάσταση του theme θα πρέπει απλά να πατήσουμε Install και μετά την εγκατάσταση το theme θα μπορέσουμε να το εφαρμόσουμε στην συσκευή μας με την εφαρμογή DreamBoard.

[AppleiPhone.fr]