Προμηθευτές της Apple πιστεύουν ότι το καινούριο iPad θα κυκλοφορήσει το 2012

Σύμφωνα με μία πρόσφατη αναφορά της Digitimes ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε ένα καινούριο iPad το φθινόπωρο, οι προμηθευτές των υλικών αυτών των συσκευών δηλώνουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα οι κατασκευαστές των parts της συσκευής πιστεύουν ότι εφόσον πρόσφατα κυκλοφόρησε το iPad 2, αυτό θα ήταν αρκετά δύσκολο, αν και στην πραγματικότητα ήδη υπάρχει ζήτηση για τα καινούρια υλικά.

Οι πληροφορίες έρχονται από τους κατασκευαστές οθονών αφής που δηλώνουν ότι η Apple ήδη κυκλοφόρησε αυτό που σχεδίαζε και τώρα ρωτά στους κατασκευαστές να παρέχουν προϊόντα που υποστηρίζουν μεγαλύτερη ανάλυση εικόνας από αυτή του iPad 2 και η Apple για να το πετύχει αυτό μπορεί να χρησιμοποιήσει AMOLED panel ή ακόμα και Full HD.

Πηγές από Κίνα πιστεύουν πως ακόμα και αν κυκλοφορήσει καινούριο iPad στα τέλη του 2011 θα είναι ένα μικρό update έτσι ώστε η καινούρια έκδοση να έχει μόνο διαφορές για να είναι συμβατή σε περισσότερα δίκτυα όπως αυτά που ακούγονται για 4G/LTE. Ακόμα υπάρχουν φήμες για AMOLED οθόνες τις οποίες η Apple δεν μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει εφόσον ανταγωνιστές έχουν προμηθευτεί σημαντικές ποσότητες.

[9to5Mac]