H Valve γλυκοκοιτάζει το iOS;

Η Valve είναι μια εταιρία παιχνιδιών που έχουμε αναφέρει και σε κάποιο άρθρο στο παρελθόν. Αν είστε gamer σίγουρα γνωρίζεται το Steam, μια μηχανή διανομής παιχνιδιών που έχει κυκλοφορήσει για Mac αλλά και για Windows.

Πρόσφατα ο Political Gamer χρήστης του Steam forum αποκαλύπτει μια πληροφορία από την συνάντηση και την ομιλία με τον συνιδρυτή της Valve, Gabe Newell. Η πληφορία μας λέει πως πιθανόν η Valve κοιτάζει το iOS και το Android σαν πιθανές πλατφόρμες επέκτασης του Steam στο μέλλον.

Αν και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την απόφαση της Valve, μια εφαρμογή Steam για το iOS δεν θα πρόσφερε και πολλά πράγματα εφόσον η Apple δύσκολα θα επιτρέψει στην πλατφόρμα της να γίνει αγορά παιχνιδιών από κάποιο άλλο store. Στις Android συσκευές που τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά μπορούν να συμβούν διάφορα όπως κάποιο καινούριο κατάστημα σαν αυτό που έγινε με την amazon.

Μια εφαρμογή για το Steam στο iOS θα μας επιτρέπει να δούμε τον λογαριασμό μας και του φίλους μας. Εκτός φυσικά αν το σενάριο αλλάξει και η Apple αγοράσει την Valve.

[MacStories]