iPhone 5 στις αρχές του 2012;

O Jim Dalrymple από το έγκυρο site The Loop ισχυρίζεται πως δεν θα παρουσιαστεί τίποτα από iPhone, iPad και γενικότερα hardware στο World Wide Developers Conference.


 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Apple’s apparent focus on software in its WWDC announcement backs up what my own sources are saying about the annual conference. That is, expect a software show in 2011, not a hardware event.

Ενώ η Apple κανονικά ακολουθεί πολλά χρόνια τώρα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για την κυκλοφορία του hardware της είτε αυτά είναι Mac είτε iPhone ή iPad. Στο WWDC όπως είδαμε και από την πρόσκληση, η Apple θα δείξει την καινούρια έκδοση του iOS. Οπότε λογικά σύμφωνα με όλα αυτά δεν θα δούμε κάποιο preview του καινούριου iOS τον Απρίλιο.

Τα παιδιά του 9to5Mac αναλύουν περισσότερο το θέμα για την κυκλοφορία του iPhone 5 και πιστεύουν ότι επειδή κυκλοφόρησε το iPhone 4 για την Verizon τον Ιανουάριο αλλά και επειδή η κυκλοφορία του λευκού iPhone 4 θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, η Apple έχει την δυνατότητα να καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPhone 5.

Το site Macotakara.jp που είναι καλά ενημερωμένο, ισχυρίζεται ότι το iPhone 5 θα αρχίσει την μαζική παραγωγή στα τέλη του 2011 έτσι ώστε να αρχίσει να πωλείται στις αρχές του 2012. Με λίγα λόγια αν είναι σωστές οι φήμες προγραμματίζει να κυκλοφορήσει το καινούριο iPhone ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του iPhone 4 Verizon.

Ακόμα όπως έχουμε διαβάσει αρκετές φορές τώρα τελευταία, το καινούριο iPhone θα έχει πλάτη από ένα είδος μετάλλου που λογικά θα πάρει περισσότερο για να κατασκευαστεί, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υγρό μέταλλο σαν υλικό και αυτό θα κάνει την παραγωγή να καθυστερήσει περισσότερο.

[9to5Mac]