Οδηγίες για να αποφύγετε τα crash στο Cydia 1.1.1

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το καινούριο update του Cydia και πολλοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα, όπως διάφορα crash και προβλήματα που τυχαίνουν ακόμα και στην απλή ανανέωση των πακέτων. Αυτά μπορεί να είναι διάφορα προβλήματα που προέρχονται από το cache των πακέτων που στην συνέχεια μπορούμε να δούμε πως να τα σβήσουμε για να αποφύγουμε τα προβλήματα.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνουμε την όλη διαδικασία, είτε από κάποιον υπολογιστή είτε άμεσα από την συσκευή μας με το iFile.

 

Mac ή PC

1. Αρχικά θα πρέπει να συνδεθούμε με κάποιο πρόγραμμα SSH στο iPhone χρησιμοποιώντας το Cyberduck ή το WinSCP (στα windows) και να πάμε στο /private/var/lib/apt/lists. Εκέι μπορούμε να βρούμε διάφορα αρχεία και φακέλους.

2. Εκεί πρέπει να διαγράψουμε όλα τα αρχεία εκτός από τον φάκελο partial. Μετά μπορούμε να ανοίξουμε το Cydia χωρίς πρόβλημα.

 

Από την συσκευή με το iFile


1. Κατεβάζουμε το iFile από το Cydia το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για λίγες μέρες δωρεάν. Ανοίγουμε την εφαρμογή και πηγαίνουμε στο /private/var/lib/apt/lists.

2. Εκεί πρέπει να διαγράψουμε όλα τα αρχεία εκτός από τον φάκελο partial. Μετά μπορούμε να ανοίξουμε το Cydia χωρίς πρόβλημα.

Thanks iSpazio

 

One thought on “Οδηγίες για να αποφύγετε τα crash στο Cydia 1.1.1

  • March 31, 2011 at 13:25
    Permalink

    Den doulevei.
    Mou kolaei (forever) stin 2i othoni (ti mavri, afti me to "Refreshing Data"/"Loading"/thermometro)
    Ta esvisa ola apo to lists, ektos apo to partial.
    Allo pragma ftaiei…

    Any ideas?

Comments are closed.