Η Apple πρέπει να χρησιμοποιήσει κάτι σαν το “Test Drive” της Amazon για τις εφαρμογές της στο AppStore;

Αν δεν το γνωρίζεται εδώ και λίγο καιρό το Amazon ξεκίνησε το δικό του AppStore μέσα από το οποίο μπορούμε να αγοράσουμε εφαρμογές και παιχνίδια για το Android. Το συγκεκριμένο κατάστημα όμως έχει κάτι μοναδικό, την δυνατότητα του Test Drive (δοκιμής), που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν την εφαρογή ή το πρόγραμμα πριν πραγματοποιήσουν την αγορά του!

Πατώντας το Test Drive εμφανίζεται ένας εξομοιωτής του Android που μας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσουμε την εφαρμογή ή το παιχνίδι με το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι του υπλογιστή μας. Η εκτέλεση αυτής της εφαρμογής γίνεται χάρη στην υπηρεσία Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), την οποία καλό θα είναι η Apple να αντιγράψει.

Όλα αυτά φυσικά συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο και η εμπειρία είναι ίδια με αυτή που θα μπορούσαμε να δούμε και σε μία συσκευή Android. Σε όλη την ιστορία το ενδιαφέρον που τρέφει τους αναλυτές είναι πως δεν έκανε η Apple ή η microsoft πρώτη κίνηση για κάτι τέτοιο. Οι developers φαίνεται πως θα εθιστούν από αυτή την καινοτομία της Amazon και ελπίζουμε η Apple να κάνει κάτι τέτοιο σύντομα και να αντικαταστήσει τις lite εκδόσεις των εφαρμογών αλλά και των παιχνιδιών.

Πως θα σας φαινόταν κάτι τέτοιο;

[iClarified]