WiFi Sync, δοκιμάστε την beta έκδοση τώρα | Cydia

H καινούρια έκδοση που έρχεται στο Cydia για το WiFi Sync θα μας επιτρέπει να συγχρονίσουμε το iPhone με το iTunes χωρίς να χρειάζεται να συνδέσουμε το USB καλώδιο αλλά μόνο να βρίσκεται συνδεδεμένο στο ασύρματο μας δίκτυο.

Ο developer της εφαρμογής αρχικά είχε αποφασίσει να κάνει διαθέσιμη την beta έκδοση μόνο σε καινούριους χρήστες που έχουν αγοράσει την εφαρμογή, ενώ αυτοί που την έχουν ήδη θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την έκδοση 1.1 η οποία δουλεύει μια χαρά.

Τώρα όμως, η beta είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες (συμπεριλαμβανομένων των παλιών) που θέλουν να δοκιμάσουν αυτή την καινούρια έκδοση. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Cydia από το repository:

http://dl.wifisyncapp.com/apt

Θυμηθείτε ότι το καλύτερο σε αυτή την καινούρια έκδοση είναι η δυνατότητα να συγχρονίζετε τις συσκευές σας είτε μέσω WiFi αλλά και μέσω 3G και Bluetooth! Το tweak είναι ακόμα στην beta έκδοση του και η έκδοση του client διαθέσιμη μόνο για Mac, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Η πρώτη έκδοση για Windows θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η εφαρμογή του client δεν χρειάζεται καθόλου ρυθμίσεις αφού επικοινωνεί άμεσα με το εγκατεστημένο tweak.

[ iSpazio ]