Φήμες για λευκό iPhone 5 ενώ το λευκό iPhone 4 δεν έχει κυκλοφορήσει

Το λευκό iPhone 4 έχει γίνει ένας μύθος με όλες αυτές τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει από την πρώτη φορά που αναβλήθηκε η κυκλοφορία του, μετά με άλλες σχετικά με το χρώμα και τα προβλήματα στην παραγωγή και πρόσφατα με το μαγικό Ιαπωνικό χρώμα και την εμφάνιση του σε διάφορα διεθνή website από φορείς.

Σχετικά με την φήμη για την κυκλοφορία του την Άνοιξη του 2011, περιμένουμε ακόμα να ακούσουμε κάποια ανανέωση από την Apple για αυτή την μυθική συσκευή που ο Steve Jobs παρουσίασε περήφανος πέρυσι στην WWDC.

Η Wintek αναφορικά θα είναι ο προμηθευτής για το panel αφής του λευκού iPhone 5 και μπορεί να αντικαταστήσει την TPK Touch Solutions και να γίνει ο βασικός κατασκευαστής panel αφής παγκόσμια το 2011 εφόσον η Apple σκέφτεται να επικεντρωθεί στα λευκά μοντέλα για το iPhone 5 σύμφωνα με μια αναφορά της Κινέζικης εφημερίδας Economic Daily News (EDN).

Πως γίνεται αυτό, δεν γνωρίζουμε. Το λευκό iPhone 4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και η EDN μιλάει ήδη για το λευκό iPhone 5. Ίσως η Apple να κυκλοφορήσει το λευκό iPhone 4 την Άνοιξη αλλά δύο μήνες μετά να κυκλοφορήσει το iPhone 5 και να είναι λευκό αρχικά (αφού η Apple θα βασιστεί στα λευκά μοντέλα) ή μπορεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο τελικά.

[ MacStories ]

One thought on “Φήμες για λευκό iPhone 5 ενώ το λευκό iPhone 4 δεν έχει κυκλοφορήσει

  • February 23, 2011 at 19:47
    Permalink

    "Πως γίνεται αυτό" — το απρόσωπο γράφεται με άλφα-γιώτα! έλεος πια!

Comments are closed.