TV Daily, μάθετε το καθημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης | AppStore

Το TV Daily είναι ένα πρόγραμμα χρήσιμο για όλους το οποίο σαν προσφέρει καθημερινά το πρόγραμμα της τηλεόρασης.

[appscreens 418754329]

[app 418754329]

Αν δεν θέλετε να ανατρέχετε σε εφημερίδες ή περιοδικά για να δείτε πότε είναι το αγαπημένο σας πρόγραμμα ή να πληρώνετε κάθε φορά που θέλετε να δείτε τι ώρα είναι το ματς της ομάδας σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το TV Daily.
Το TV Daily σας προσφέρει καθημερινά το πρόγραμμα της ημέρας για τουλάχιστον 23 ελληνικά κανάλια, αλλά και το πρόγραμμα των επόμενων 2 ημερών για κάποια από αυτά.
Κάθε φορά που ανανεώνετε το TV Daily τα δεδομένα αποθηκεύονται στην συσκευή έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε θέλετε χωρίς την χρήση Internet.
Την εφαρμογή μπορείτε να την ανανεώνετε εσείς όποτε το επιθυμείτε ή όποτε έχετε πρόσβαση στο Internet.
Τέλος το TV Daily σας δίνει την δυνατότητα να ορίσετε υπενθυμίσεις για τα αγαπημένα σας προγράμματα*. Πατώντας απλά ένα κουμπί και ορίζοντας πόση ώρα πριν θέλετε να ειδοποιηθείτε, το TV Daily αναλαμβάνει να σας θυμίσει εγκαίρως την προβολή της αγαπημένης σας εκπομπής.

**Έχει ήδη σταλεί το πρώτο update για έγκριση το οποίο περιλαμβάνει πολλές διορθώσεις και αναβαθμίσεις όπως τι παίζει τώρα, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί και από τον χρήστη. Επίσης στο πρόγραμμα του κάθε καναλιού μπορείτε να δείτε πλέον τι παίζει την συγκεκριμένη στιγμή αλλά και τα προγράμματα για τα οποία έχει οριστεί υπενθύμηση.

Το TV Daily είναι διαθέσιμο στο App Store και είναι συμβατό με το iPhone, iPod touch και το iPad. Απαιτεί iOS 3.1 ή νεότερο.