Οι 7 διαφορετικοί τύποι iPhone χρηστών

Μέχρι στιγμής το iPhone είναι παντού. Υπάρχουν εκατομμύρια συσκευές που έχουν πουληθεί και είναι αρκετά δημοφιλές και επιτυχημένο. Ο μεγάλος αριθμός iPhone χρηστών μας επιτρέπει να ξεχωρίσουμε εφτά διαφορετικούς τύπους ανθρώπων που χρησιμοποιούν το iPhone.

Fanboy: ένα άτομο που είναι ενθουσιασμένο για οτιδήποτε προέρχεται από την Apple. Έχει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του iPhone και ψάχνει συνεχώς στα blog για να συλλέξει πληροφορίες και φήμες. Με περηφάνια κυκλοφορεί συνεχώς ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της Apple και φοβάται να το πλύνει για να μην το χαλάσει.

Ungrateful: Ο χρήστης που αποφασίζει να αγοράσει το iPhone για να είναι μέσα στην μίοδα. Συνήθως είναι κορίτσια, τα οποία μπορεί να έχουναποκτήσει το iPhone μέσω συμβολαίου ή ανανέωσης. Δεν καταλαβαίνουν τις δυνατότητες της συσκευής που κρατούν στα χέρια τους και προφανώς δεν νοιάζονται καν. Δεν αγοράζουν συχνά εφαρμογές από το App Store και παραπονιούνται για επειδή το iPhone είναι μεγάλο, θέλοντας πίσω το παλιό τους Motorola Razr.

Super User: Χρησιμοποιεί το iPhone όπως μπορεί. Είναι συνεχώς με την συσκευή στα χέρια και ψάχνει για καινούριες εφαρμογές. Καταλαβαίνει τα προβλήματα με την κεραία και την δυσκολία να κρατήσει μια συζήτηση. Είναι μεγάλος φαν και έχει όλες τις χρήσιμες εφαρμογές.

The Manager: Ένας τύπος που έχει και Blackberry, απλά επειδή δεν μπορεί αλλιώς. Πρέπει να κουβαλάει μαζί του και τις δύο συσκευές αλλά αρχικά χρησιμοποιεί το iPhone για το iPod στο γυμναστήριο. Η εταιρία του πιθανόν να του αγόρασε το iPhone οπότε δεν τον ενδιαφέρει και πολύ να το χάξει δεν όλες του τις δυνατότητες.

Hacker: Έκανε Jailbreak την συσκευή του την πρώτη μέρα της αγοράς και την χρησιμοποιεί για να κάνει πράγματα εκτός των συνηθισμένων, όπως για παράδειγμα να ανάψει την μηχανή του αυτοκινήτου από μακρυά ή να ανοίξει την τηλεόραση από την αυλή. Δεν έχει συμβόλαιο με κανέναν φορέα και για να πραγματοποιήσει κλήσεις χρησιμοποιεί το Skype μέσω WiFi. Συνεχώς προσπαθεί να πείσει τα fanboys να κάνουν Jailbreak.

Elder: Κανείς δεν κατάλαβε ποτέ πως κατάφερε αυτός να αγοράσει το iPhone. Για να το χρησιμοποιήσει το φέρνει πολύ κοντά στο πρόσωπο του για να βλέπει και του παίρνει μία ώρα για να γράψει και να στείλει ένα μήνυμα. Όλοι αναρωτιούντε γιατί έχει κινητό τηλέφωνο και πολύ περισσότερο όταν ακούνε το original ringtone του iPhone (Marimba).

The Grumpy: Το μόνο που κάνει είναι να παραπονιέται συνεχώς για το iPhone και όχι μόνο. Συνέχεια λέει για το πληκτρολόγιο του iPhone και φτάνει να μιλάει μέχρι και για την μπλούζα του Steve Jobs. Κυκλοφορεί και λέει στους φίλους του ότι θα πάρει μία Android συσκευή μόλις λήξει το συμβόλαιο. Αγριέυει συνεχώς όταν βλέπει τους μεγαλύτερους να χρησιμοποιούν το iPhone  και προφανώς στο τέλος αγοράζει το επόμενης γενιάς iPhone.

Ποιος τύπος πιστεύετε ότι ταιριάζει για εσάς; Μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στην συνέχεια!

[ iSpazio ]

One thought on “Οι 7 διαφορετικοί τύποι iPhone χρηστών

Comments are closed.