Το redsn0w είναι συμβατό με το greenpois0n

Ο MuscleNerd λίγες ώρες πριν μας ενημερώνει μέσα από το Twitter ότι η τελευταία έκδοση του redsn0w είναι συμβατή με την καινούρια έκδοση του greenpois0n.

Μετά την κυκλοφορία της καινούριας έκδοσης του greenpois0n για το οποίο μπορείτε να βρείτε οδηγίες εγκατάστασης εδώ και σας επιτρέπει να κάνετε untethered jailbreak το iOS 4.2.1, ο MuscleNerd μας ενημερώνει και για κάποια άλλα πράγματα.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει redsn0w για tethered iOS 4.2.1 μπορείτε να το κάνετε untethered χωρίς να κάνετε restore. Απλά τρέξτε το greenpois0n και η συσκευή σας θα είναι untethered.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε το Cydia από τον Loader μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το redsn0w 0.9.7 και να επιλέξετε μόνο το “Install Cydia”.

Σύμφωνα με τον hacker MuscleNerd το redsn0w δεν έχει σχέση με το boot sequence αντίθετα με το greenpois0n για αυτό τα δύο εργαλεία μπορούν να δουλέψουν “φιλικά”.

Προσοχή! Αν έχετε untethered jailbreak (Monte) από redsn0w θα πρέπει πρώτα να κάνετε restore και μετά να τρέξετε το greenpois0n.