OSFP-Ole & PAO-Ole, φέρτε στην συσκευή σας συνθήματα των αγαπημένων σας ομάδων | AppStore

Η εφαρμογή OSFP – Ole έχει στόχο να φέρει στα χέρια σας και στο κινητό σας μερικά ωραία συνθήματα της ομάδας του Ολυμπιακού!

[appscreens 414905583]

[app 414905583]

Μεταφέρετε τώρα παντού τις κερκίδες των γηπέδων και ακούστε αγαπημένα συνθήματα της ομάδας σας όπου και αν είστε! Όλα είναι πραγματικές ηχογραφήσεις μέσα από το γήπεδο ώστε να ζωντανεύει το πάθος κάθε στιγμή. Παράλληλα, καθώς ακούτε, δείτε φωτογραφίες από γήπεδα, αγώνες και κερκίδες, οι οποίες εναλλάσσονται όσο κάθε σύνθημα “παίζει”.

Μια εφαρμογή που θα πρέπει να έχει κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού!

PAO-Ole

Με την εφαρμογή PAO – Ole σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε στα χέρια σας μέσω του iPhone κάποια ωραία συνθήματα του Παναθηναϊκού!

[appscreens 417071417]

[app 417071417]

Οποιαδήποτε στιγμή, άσχετα από το που βρίσκεστε, νιώστε σαν να είστε μέσα στα στάδια και στις κερκίδες της αγαπημένης σας ομάδας, τραγουδώντας και φωνάζοντας για αυτή! Όλα τα συνθήματα που περιλαμβάνονται είναι πραγματικές ηχογραφήσεις μέσα στα γήπεδα! Ακούστε και παράλληλα απολαύστε μερικές υπέροχες εικόνες από στάδια, κερκίδες και φιλάθλους. Μην χάνετε χρόνο. Κρατήστε την αγάπη και το πάθος για την ομάδα σας ζωντανή!

Μια εφαρμογή για κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού που θέλει να έχει την ομάδα του και το γήπεδο οπουδήποτε και οποτεδήποτε!

H εφαρμογές OSFP-Ole και PAO-Ole είναι συμβατές με το iPhone, iPad, iPod touch και απαιτούν iOS 4.2 ή νεότερο!