Η Nintendo πιστεύει πως η πολιτική του AppStore είναι λάθος!

Όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν πια πάρα πολλοί τίτλοι στο App Store από μεγάλες εταιρίες παιχνιδιών και συνεχίζουν να εμφανίζονται όλο και πιο πολλές. Αυτές τις μέρες η εταιρία videogames Nintendo που για χρόνια ήταν κυρίαρχος στην αγορά των φορητών συσκευών, είπε ότι τα παιχνίδια που πωλούνται μέσω του App Store σε χαμηλές τιμές δημιουργούν την εντύπωση στους πελάτες ότι είναι κάτι το οποίο δεν αξίζει και αυτό εξαιτίας της χαμηλής τιμής τους.

O πρόεδρος της Nintendo στην Αμερική, Fils-Aime, σε συνέντευξη με το site GameTrailers είπε τα παρακάτω:

Πιστεύω ότι στις μέρες μας ένα από τα μεγαλύτερα ρίσκα στην βιομηχανία είναι τα παιχνίδια που είναι φθηνά και μιας χρήσης από την πλευρά των καταναλωτών. Το Angry Birds είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά είναι μόνο μια εξαίρεση ανάμεσα σε πάρα πολλά που πωλούνται για ένα ή δύο δολάρια, κάνοντας έτσι των καταναλωτή να πιστεύει ότι το παιχνίδι δεν αξίζει και πολύ. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια αξίζουν περισσότερα από ένα ή δύο δολάρια, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Με λίγα λόγια αυτό που θέλει να πει ο πρόεδρος της Nintendo είναι ότι το AppStore καταστρέφει την αγορά και τις πωλήσεις των videogames.

[ iSpazio ]