Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone nano

Όπως έχουμε δει τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πάρα πολλές φήμες σχετικά με μια μικρότερη έκδοση του iPhone το οποίο θα κοστίζει και λιγότερο. Σήμερα το  Cult of Mac αναφέρει κάποιες καινούριες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.


Από την προηγούμενη εβδομάδα υπάρχουν φήμες από την Bloomberg, την The Wall Street Journal και την TechCrunch που αναφέρουν μια μικρότερη έκδοση iPhone η οποία θα μπορούν να την αποκτήσουν όλοι. Η οθόνη του θα καλύπτει όλη την οθόνη και δεν θα υπάρχει το γνωστό home button.

Τα νέα σήμερα μιλάνε για το hardware της συσκευής. Ακούγεται ότι το καινούριο iPhone δεν θα έχει καθόλου μνήμη αποθήκευσης παρά μόνο όση χρειάζεται το λειτουργικό σύστημα. Τα δεδομένα μας θα εμφανίζονται με streaming και δεν θα έχουμε την δυνατότητα να τα αποθηκεύσουμε μέσα στην συσκευή.

Αυτό θα έδινε την δυνατότητα στην Apple να κατασκευάσει μικρότερες συσκευές. Με το MobileMe η εταιρία θα εξασφαλίσει ότι όλες οι εφαρμογές θα δουλεύουν από το iTunes, συμπεριλαμβανομένου του backup και της μουσικής που θα ακούμε, που θα εμφανιστεί μέσω μιας καινούριας υπηρεσίας streaming και όλα αυτά με βάση του LaLa.com που αγόρασε πρόσφατα.

Με λίγα λόγια το καινούριο concept του λειτουργικού συστήματος θα μοιάζει με αυτό του Google Chrome στο οποίο ο web browser παίζει τον πιο συμαντικό ρόλο στο όλο σύστημα, με την διαφορά όμως ότι σε αυτή την περίπτωση όλο το υλικό μας θα είναι σε cloud και δεν θα έχουμε δυνατότητα για αποθήκευση στην συσκευή.

Πως θα σας φαινόταν αυτό;

3 thoughts on “Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone nano

  • February 14, 2011 at 17:49
    Permalink

     Αλλη μια βλακεια του Jobs και της παρεας του που επιμενουν σε συσκευες με τους ασκοπους περιορισμους σε θεματα που ειναι λυμένα εδω και δεκαετιες. Οσο υπαρχουν περιορισμοι, θα υπαρχουν και jailbreakers οι οποιοι θα καρπωνονται με το αζημιωτο φυσικα τα jailbroken προγραμματακια τους που υπαρχουν ελευθερα και χωρις περιορισμους στα λειτουργικα ολων των αλλων συσκευων παγκοσμιως..

  • February 14, 2011 at 22:21
    Permalink

    λεφτά σε αυτόν που θα βγάλει θήκη με build μνήμη!

  • February 14, 2011 at 23:07
    Permalink

    Εγώ το σκέφτομαι από άλλη οπτική γωνία… πόσο λεπτό θα είναι… :/

Comments are closed.