Το Classic των Joystickers βάζει φυσικά κουμπιά στις iOS συσκευές μας

Αν είστε εθισμένοι με το να παίζετε παιχνίδια στο iOS και κάποιες στιγμές νιώσατε ότι το iPhone ή το iPad θα μπορούσε να έχει αληθινά κουμπιά για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, τότε ήρθε η στιγμή να ρίξετε μια ματιά στο καινούργιο Project από την Chicago-based startup, το οποίο ονομάζεται Joystickers.

Gr3k 1 20110225 60770

Αυτή η ιδέα στοχεύει στο να βελτιώσει την ποιότητα του κάθε παιχνιδιού στο iOS και να βάλει πραγματικά κουμπιά πάνω στη γυαλιστερή οθόνη της αγαπημένης σας συσκευής.

Το ερώτημα είναι: Πως μπορεί να γίνει αυτό ? Το The Classic, ένα προϊόν που κατασκευάζεται εδώ και 9 μήνες, είναι ένα σετ από κουμπιά, τα οποία μπορούν να κολλήσουν στην οθόνη του iPhone, χάρη σε ένα ειδικό μικροσκοπικό εργαλείο, που έχει κατασκευαστεί στην Ιαπωνία, το οποίο δεν είναι εμφανές στο μάτι και μπορεί να μένει πάνω στην οθόνη της συσκευής χωρίς να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα σε αυτήν.

Όπως μπορείτε να δείτε στο Video, τα κουμπιά απλά κολλάνε πάνω στην οθόνη. Ο λόγος για τον οποίο το κάνουν αυτό τα Joystickers είναι για να ξεπεράσει την έλλειψη αφής που δημιουργείται όταν παίζουμε κάποιο παιχνίδι. Αυτό το εργαλείο θα είναι πολύ χρήσιμο για παιχνίδια όπως το Pizza Boy ή κάποιο παιχνίδι δράσης τα οποία απαιτούν μια συγκεκριμένη θέση πάνω στο γυαλί της οθόνης. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πράξη το D-Pad, που σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετηθούν στην οθόνη τέσσερα κουμπιά και να ξεχάσουμε τα diagonal ή απλά να χρησιμοποιήσουμε κλασσικά ή εικονικά κουμπιά που να μην κατευθύνουν.

Το “The Classic” είναι το πιο ενδιαφέρον προϊόν των Joystickers και μπορείτε να το δείτε στην σελίδα του Kickstarter. Μπορεί να το δούμε στο εμπόριο εφόσον μαζευτούν κάποια χρήματα.

[ MacStories ]