iPhone 5 digitizer, πιο λεπτό bezel για μεγαλύτερη οθόνη;

Είναι λίγο νωρίς ακόμα αλλά εμφανίστηκε σε Κινέζικο site ένα από τα parts του καινούριου iPhone 5. Το συσγκεκριμένο κομμάτι θα πρέπει να είναι το digitizer από την οθόνη αφής του iPhone 5ης γενιάς.

Ο σχεδιασμός αυτού του part μοιάζει πολύ σε αυτούς που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο ήδη υπάρχον iPhone 4 και σε προηγούμενα iPhone μοντέλα, αλλά η οθόνη φαίνεται ότι φτάνει άκρη άκρη και ότι είναι μεγαλύτερη από αυτές που έχουν τα iPhone μέχρ σήμερα. Δεν υπάρχουν μετρήσεις δημοσιευμένες, αλλά πρέπει να είναι αυτό το digitizer για τις 4 ίντσες και να επαληθεύει την πρόσφατη αναφορά από τις Apple γραμμές παραγωγής στην Ασία.

Πρόσφατα ειπώθηκε ότι η Apple δουλεύει σε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο iPhone και ότι αυτό θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2011 με μια οθόνη 4″ ίντσες έτσι ώστε να μπορέσει να χτυπήσει πολλλές καινούριες συσκευές που έχουν το λογισμικό Android. Το καινούριο iPhone της Apple ακούγεται πως θα κοστίζει λιγότερο και μπορεί να έχει ενσωματωμένη κάρτα SIM έτσι ώστε να είναι εύκολο να πάρει τις ρυθμίσεις του κάθε παρόχου. Το iPhone 5 θα έχει ανανεωμένο Α4 επεξεργαστή, πιθανόν τον Α5 και πρόσθετα ένα καινούριο Gobi WWAN chip που υπάρχει ήδη στο iPhone της Verizon έτσι ώστε να δουλεύει και στα δύο δίκτυα CDMA και GSM.

Το iPhone digitizer που βλέπουμε πιο πάνω φαίνεται να είναι πιο λεπτό στις άκρες (πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά). Και αυτό ταιριάζει με τις φήμες που έχουμε ακούσει για οθόνη η οποία θα καλύπτει όλη την επιφάνεια. Αυτό θα έδινε την δυνατότητα στην Apple να μεγαλώσει το μέγεθος της οθόνης του iPhone και να κρατήσει το ίδιο ακριβώς μέγεθος της συσκευής ή να το κάνει και λίγο μικρότερο.

[9to5Mac]