iPhone 5 τον Σεπτέμβριο;

Μετά από τις εικασίες σχετικά με την κυκλοφορία του iPad 2 τον Ιούνιο, η Business Insider αναφέρει ότι ο αναλυτής Craig Berger της FBR Capital Markets είπε σε μια σημείωση του στους επενδυτές ότι το iPhone επόμενης γενιάς μπορεί να μην είναι έτοιμο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά με το iPhone 5, συνεχίζουμε να ακούμε ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο το οποίο είναι απίθανο, με διάφορους προμηθευτές του περιβλήματος ή της οθόνης αφής ακόμα να αυξάνονται, με μερικούς πωλητές chip να μην έχουν ακόμα λάβει το firmware του iPhone 5, και με άλλους όπως αυτούς για τον αισθητήρα φωτογραφίας (που πολύ πιθανόν να είναι αποκλειστικά της Omnivision, αλλά και μια μικρή πιθανότητα για την Sony) ακόμα να βρίσκονται σε κάποια ροή. Με αυτά τα δεδομένα, πιστεύουμε ότι η κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο είναι πιο πιθανή.

Αυτές οι αναφορές αναλυτών ισχυρίζονται καθυστέρηση για διάφορα προϊόντα της Apple και αυτό αρχίζει να μην είναι πολύ ξεκάθαρο για εμάς. Ο Steve Jobs λείπει ένα μήνα περίπου και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχει προγραμματίσει; Ελπίζουμε πάντως οι αναλυτές να κάνουν λάθος και να μην ισχύει τίποτα από αυτά.

[ 9to5Mac ]

One thought on “iPhone 5 τον Σεπτέμβριο;

Comments are closed.