To iPad 2 και το iPhone 5 δεν θα καθυστερήσουν!

Από το πρωί πλημμυρίζουν διάφορες φήμες το διαδίκτυο σχετικά με την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του iPad και αργότερα του iPhone 5. Το site The Loop όμως έχει άλλη άποψη για αυτό το θέμα.

Σύμφωνα με τον Jim Dairymple του The Loop οι φήμες που ακούστηκαν σήμερα σχετικά με την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του iPad 2 και του iPhone 5 δεν ισχύουν. Όπως λέει και ο ίδιος δεν έχουν ανακοινωθεί καν για να καθυστερήσει η κυκλοφορία τους.

Με αυτά που έχω ακούσει σήμερα και τα δύο προϊόντα είναι προγραμματισμένα και θα κυκλοφορήσουν όταν πρέπει. Μόνο η Apple γνωρίζει το πότε, αλλά τα προϊόντα δεν θα καθυστερήσουν.

Φαίνεται απίστευτο να υπάρχουν φήμες για προϊόντα της Apple όταν αυτά δεν έχουν καν ανακοινωθεί. Οι μόνες προθεσμίες και ημερομηνίες που έχουν δωθεί για την κυκλοφορία τους είναι από διάφορες φήμες και διάφορους blogger και όχι από την Apple.

O Jim Dairymple έχει καλό ιστορικό και οι πηγές του συνήθως πέφτουν μέσα.  Όπως είδαμε και το πρωί αυτές οι φήμες δεν φάνταζαν και τόσο σωστές και πιστεύουμε όταν ο Jim Dairymple λέει πως η Apple έχει ήδη προγραμματίσει την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς iPhone και iPad αυτά θα γίνουν χωρίς καθυστερήσεις.

[ TheLoop ]