Το iOS 5 θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα μαζί με το iPad 2 και την καινούρια υπηρεσία cloud;

Μόλις χτες είδαμε τα καινούρια MacBook Pro και τώρα ετοιμαζόμαστε για την παρουσίαση στις 2 Μαρτίου στην οποία θα πρέπει να δούμε το καινούριο iPad 2. Ενώ λοιπόν περιμένουμε να δούμε το καινούριο iPad βγαίνουν διάφορες φήμες ότι φτάνουμε στην έναρξη της cloud streaming υπηρεσίας που ακούμε εδώ και αρκετό καιρό τώρα.

Screen shot 2011 02 25 at 9 03 46 μ μ

Στην παρουσίαση δεν θα είναι μόνο το iPad 2 αυτό που θα δούμε αλλά, όπως αναφέρει μια άγνωστη πηγή, πρόκειται να δούμε και μια μικρή παρουσίαση του iOS 5 το οποίο θα είναι διαθέσιμο το Καλοκαίρι μαζί με το καινούριο iPhone. Μετά την παρουσίαση όμως υπάρχει πιθανότητα να είναι διαθέσιμη η πρώτη beta για όλους τους developers έτσι ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν για την συμβατότητα των εφαρμογών τους με το καινούριο λειτουργικό.

Τώρα, όσον αφορά την καινούρια cloud υπηρεσία υπάρχουν πολλά που ακούγονται για αυτή αρκετό καιρό τώρα από την στιγμή που η Apple εξαγόρασε το portal Lala.com. Μετά από αυτό άρχισαν οι διάφορες εικασίες για μια καινούρια υπηρεσία streaming μουσικής η οποία θα μπορεί να συγχρονίζει ασύρματα με το iTunes που βρίσκεται στον υπολογιστή του σπιτιού μας και εκτός από όλα αυτά, χτες μάθαμε επίσης ότι η Apple πρόκειται να σταματήσει την κυκλοφορία του MobileMe σαν συσκευασία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Apple ετοιμάζει κάτι “μεγάλο” δεν μπορούμε ακόμα να γνωρίζουμε τι είναι αυτό, αλλά μετά την παρουσίαση στις 2 Μαρτίου σίγουρα θα ξέρουμε κάτι σχετικά με αυτό.

[ Engadget ]